• 400081868 Artikel nummer:
Bio repair oil van Sea Line, 1x 35ml
Merk
Sea line
Keurmerk
BDIH
Land
Nederland
Inhoud
30 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 16,49 (excl. 21% BTW)
€ 19,95
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 16,49 (excl. 21% BTW)
€ 19,95
( incl. 21% BTW)
Korting
10%
Aanbieding
€ 14,79 (excl. 21% BTW)
€ 17,90
( incl. 21% BTW) 

Bio Repair Oil van Sea Line

1x 35ml

BDIH-keurmerk

Deze combinatie van superzachte oliën en specifiek helende kruiden uit de natuur helpen nare plekjes op de hoofdhuid, op het gezicht en het lichaam, veroorzaakt door psoriasis, eczeem of andere huidaandoeningen te doen verdwijnen. Dit herstelcomplex bevat de heilzame bestanddelen vitamine F, teunisbloem-, zonnebloem-, niaouli- en levensboomolie samen met de super helende kruiden thuya en calendula. Helpt de huid te herstellen, te verzachten en jeuk te verminderen.

Sea·line Dead Sea Treatment is de énige 100% natuurzuivere huidverzorgingslijn op basis van Dode Zeezout. Alle producten zijn onderscheiden met het BDIH keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en zijn gecertificeerd door EcoControl en zijn geschikt voor zowel de vrouwelijke als de mannelijke huid.

Sea·line Dead Sea Treatment dankt zijn verbluffende werking aan de mineralen en de modder van de Dode Zee gecombineerd met essentiële, plantaardige oliën en specifieke kruidenextracten van zoveel mogelijk biologische teelt. Waardevolle actieve stoffen, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken.

Sea·line omvat een compacte lijn dagelijkse verzorgings- en therapeutische producten voor de huid die extra aandacht nodig heeft zoals de droge huid, de geïrriteerde huid, de acné huid, voor de hoofdhuid en roos, de schilfer- en schubbenhuid met diverse kuurmogelijkheden om de huid intensief te behandelen.

Gebruiksaanwijzing
Na reiniging de plekjes op de gezichts- en/of lichaamshuid en/of onder het haar inmasseren voor het slapen gaan. Mag ook overdag gebruikt worden.

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil**, Cocos Nucifera Oil**, Linum Usitatissimum Seed Oil**, Oenothera Biennis Oil**, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limnanthes Alba Seed Oil, Parfum (Fragrance), Thuja Orientalis Extract, Amyris Balsamifera Bark Oil, Pogostemon Cablin Oil, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Tocopherol, Calendula Officinalis Flower Extract**, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*. * from natural essential oils ** from controlled organic agriculture
Bio repair oil, Sea Line, sealine, sea.line, dierproefvrij, bdih keurmerk, natuurcosmetica, natuurlijke huidverzorging, goedkoop, extra voordelig, per stuk, staffel, proefdiervrij, aanbieding, 8713969000050, te koop, kopen

Fabrikanten