• 100011467 Artikel nummer:
Perineum massageolie premium van Weleda, 1x 50ml
Merk
Weleda
Keurmerk
NaTrue
Land
Duitsland
Inhoud
50 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 13,21 (excl. 21% BTW)
€ 15,99
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 13,21 (excl. 21% BTW)
€ 15,99
( incl. 21% BTW)
Korting
22%
Aanbieding
€ 10,33 (excl. 21% BTW)
€ 12,50
( incl. 21% BTW) 

Perineum Massageolie van Weleda

50 ml

NaTrue-keurmerk

De meeste vrouwen wensen een bevalling zonder scheuren of knip. Regelmatig masseren van het perineum (het gebied tussen vagina en anus) met Perineum Massageolie helpt om dit soepeler te maken en hierdoor beter in staat mee te bewegen tijdens de bevalling.

Werking
De massagebewegingen van het perineum stimuleren de doorbloeding en bevorderen de soepelheid van het weefsel, terwijl de fijne amandelolie en tarwekiemolie de elasticiteit verhogen en het weefsel losser maken. Hierdoor verklein je de kans op inscheuren of inknippen tijdens je bevalling. De compositie van etherische oliën van scharlei en rozen zorgt voor een aangename, milde geur. De Perineum Massageolie kan vanaf de 34e week van je zwangerschap gebruikt worden.

Gebruik

Masseer het perineum (het gebied tussen vagina en anus) regelmatig met Perineum Massageolie, vijf tot tien minuten en drie tot vier maal per week.

Voor wie speciaal

Voor zwangere vrouwen, om het perineum voor de bevalling soepeler te maken, zodat de kans op inscheuren of knip afneemt.



Meer info op de website van Weleda.

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragance (Parfum)***, Limonene***, Linalool***, Citronellol***, Geraniol***, Citral***, Eugenol***. *** etherische olie
Perineum massageolie premium, Weleda, bdih, bevallen, doorbloeding, etherische oliën, huidolie, massageolie, natuurcosmetica, perineum, zwangerschap, natrue keurmerk, staffel, per stuk

Fabrikanten