• 100008276 Artikel nummer:
Calendula crèmebad van Weleda, 1x 200ml
Merk
Weleda
Keurmerk
NaTrue
Land
Nederland
Inhoud
200 ml
Minimumafname
1
Adviesprijs per stuk
€ 10,32 (excl. 21% BTW)
€ 12,49
( incl. 21% BTW)
Adviesprijs minimumafname
€ 10,32 (excl. 21% BTW)
€ 12,49
( incl. 21% BTW)
Korting
21%
Aanbieding
€ 8,18 (excl. 21% BTW)
€ 9,90
( incl. 21% BTW) 

Calendula Crèmebad van Weleda

200 ml

NaTrue-keurmerk


Calendula Crèmebad is roomwit van kleur en ruikt zacht-fris. Het is bedoeld om je baby`s tere huidje mild te reinigen en zacht te verzorgen. Voor dit doel bevat Calendula Crèmebad een hoog gehalte aan waardevolle plantaardige oliën die de uitdrogende werking van water tegengaan en je baby`s huidje soepel houden. Het Crèmebad is tevens geschikt voor volwassenen met een gevoelige huid.

Werking
De amandel- en sesamolie in het Calendula Crèmebad voorzien de huid tijdens het baden van een olieachtig laagje dat je voelt wanneer je je kind uit bad tilt. Dit laagje vormt een natuurlijke bescherming, zodat je je baby zelfs iedere dag in bad zou kunnen doen of onder de douche zonder dat zijn huidje uit balans raakt. Aan Calendula Crèmebad is bovendien een extract van Calendula toegevoegd dat de gevoelige huid zuivert en verzacht. Een compositie van natuurlijke etherische oliën, waaronder lavendel- en sinaasappelolie, geven de romige badmelk zijn zacht-frisse geur.


Gebruik
Voeg vlak voor het bad is volgelopen een scheutje Calendula Crèmebad in het badwater - zorg voor een watertemperatuur van 37 graden - en verdeel het met je hand goed door het water. Onder de douche kun je een scheutje Crèmebad op een nat washandje doen en hiermee de huid van je kindje reinigen.


Voor wie speciaal?

Voor je baby als hij wel elke dag in bad of onder de douche wil, zonder het gevaar dat zijn huidje uitdroogt; ook voor volwassenen met een gevoelige huid die dagelijks willen baden.


Meer info op de website van Weleda.

Weleda, amandelolie, baby, bdih, calendula, Calendula Crèmebad, natuurcosmetica, sinaasappelolie, natrue keurmerk, natuurlijke lichaamsverzorging

Fabrikanten